CV

CV labbet

Om oss på CVlabbet.se

Om CVlabbet.se


CVlabbet.se strävar efter att vara Sveriges mest kompletta guide för hur man skriver CV och andra ansökningshandlingar (Läs mer om att skriva CV). Vi riktar oss främst till alla högskolestudenter och nyutexaminerade men andra som behöver skriva CV är givetvis välkomna att ta del av informationen på CV labbet. Vår målsättning är att hjälpa just dig att fixa det där jobbet som du alltid drömt om.

För företag


CVlabbet.se är en informationstjänst på Internet som främst riktar sig till karriärintresserade högskolestudenter och nyutexaminerade. Vårt mål är att vara alla studenters och nyutexaminerades förstahandsval vid informationssökning om CV, ansökningsbrev, arbetsintervjuer och annan information som denna målgrupp kan ha nytta när de söker jobb.

Genom att annonsera på CVlabbet.se når ert företag ut till högskolestudenter och nyutexaminerade som aktivt är intresserade av arbete och karriär.

Länka till oss


Många högskolor, universitet och andra organisationer som vill erbjuda sina medlemmar den kostnadsfria och matnyttiga information som finns på CVlabbet.se länkar till oss via sina hemsidor. Alla hemsidor är välkomna att länka till oss.

Kontaktinformation

Har du synpunkter eller förslag gällande innehållet på CVlabbet.se eller vill du av annan anledning kontakta CVlabbet.se? Vi tar tacksamt emot förslag och råd. Kontakta oss gärna:

CVlabbet.se - CV mall och tips för arbetsansökan.

CV CV exempel Skriva CV Arbetsanskan